Het Huis

Het woongedeelte

El Cardon is een ruime Spaanse villa met 140m² bewoonbare oppervlakte.  Aan de achterzijde bevindt zich een 100m² ruim terras dat volledig afgesloten is.   Alles bevindt zich op het gelijkvloers.  Dit maakt deze villa uiterst geschikt voor gezinnen met kinderen.

Ruime living

Voorzien van satelliet- TV met diverse internationale kanalen (aanwezigheid van TV-Vlaanderen) en wifi (snel internet via de kabel).  Daarnaast is ook een Chromecast aanwezig zodat streamen vanaf de telefoon mogelijk is.


Lichtrijke zithoek met uitzicht op terras en zwembad

Naast de ruime living is een tweede salon waar het heerlijk vertoeven is dankzij de vele lichtinval van de grote raampartijen.

De eethoek

Het woongedeelte is voorzien van een ruime eethoek.  Rond de tafel kan je makkelijk met 6 tot 8 personen zitten.

De patio

Deze patio werd omgevormd tot een speelkamer voor de kinderen. Ze is voorzien van allerlei speelgoed en knutselgerief om de kinderen een leuke tijd te bezorgen. Deze patio sluit aan bij het woongedeelte, deuren kunnen opengelaten worden of gesloten. Een ruime glazen deur zorgt ervoor dat je als volwassene een oogje in het zeil kan houden. 


De keuken

In deze keuken vind je alles wat je nodig hebt om lekker te koken.

In de keuken heb je een frigo met diepvries, microgolfoven, keramisch fornuis met oven en afzuigkap, vaatwas, dubbele wasbak, koffiezet, Tassimo-koffiezet voor individuele kopjes, waterkoker, broodrooster, fruitpers, mixer, ...

De slaapkamers.

El Cardon is voorzien van 2 grote en 2 kleine slaapkamers.  Daarnaast beschikt de villa over een grote en een kleine badkamer.

Slaapkamer 1

In deze ruime slaapkamer bevindt zich een tweepersoonsbed en inbouwkleerkasten. De kamer is voorzien van airco.

 Aansluitend heb je de ensuite badkamer.

Slaapkamer 2

Ook de tweede slaapkamer is een ruime kamer met een tweepersoonsbed en inbouwkleerkasten.  De kamer is voorzien van airco.


Slaapkamer 3

Deze kamer bestaat uit een eenpersoonsbed dat kan uitgetrokken worden tot een tweepersoonsbed. Ze beschikt over een inbouwkleerkast.Slaapkamer 4

Deze slaapkamer bestaat net als slaapkamer 3 uit een eenpersoonsbed dat kan uitgetrokken worden tot een tweepersoonsbed. Beide slaapkamers zijn even groot en het spiegelbeeld van elkaar. Ze beschikt net als andere slaapkamers over een inbouwkleerkast.

De badkamers

Het huis heeft een grote en een kleine badkamer.

Grote badkamer

Deze badkamer is toegankelijk via slaapkamer 1.  Ze bestaat uit 2 wastafels, een ligbad, douche, WC en bidet.  Naast de badkamer bevindt zich een binnenterras.

Kleine badkamer

De kleine badkamer is voorzien van een douche, wastafel en WC.

De terrassen

Het huis is omringd met een groot terras dat volledig afgesloten is.  Naast de  grote badkamer bevindt zich nog een klein binnenterras.

Zonnig terras met zwembad

Dit terras is voorzien van alle comfort.  Eettafel met stoelen, voldoende zonnebedden, lounge-zeteltjes, BBQ.

Zonnig terras volledig afgesloten van het zwembad.

Dit terras bevindt zich naast het terras met het zwembad en is door een muur en deur afgesloten van het terras met het zwembad.  Op deze manier creëren we een veilige omgeving voor (kleine) kinderen.

Klein terras

Dit gezellige terrasje bevindt zich naast de grote badkamer.  Dankzij het schaduwnet bovenaan kunnen geen vliegen en muggen op dit terras komen.

Het zwembad

In de zomer van 2020 werd een nieuw zwembad aangelegd.  Ook het volledige terras rond het zwembad en naast het huis werden vernieuwd en gemoderniseerd.  Het zwembad kan tijdens de wintermaanden verwarmd worden waardoor het zowel tijdens de zomer als tijdens de winter aangenaam vertoeven is in en rond het zwembad.  's Avonds kan het zwembad verlicht worden in verschillende kleuren wat voor een aangename sfeer zorgt.

Fotogalerij